Pagament segur

El nostre pagament segur

Tots els pagaments realitzats dins de la nostra botiga són pagaments segurs, permeti'ns explicar-li per què:

Arpo en cap moment emmagatzema informació relacionada amb la targeta de crèdit, dèbit, comptes bancaris o contrasenyes. De fet, mai anem a demanar-li aquesta informació.

És normal que hi hagi certa incertesa a l'realitzar pagaments per Internet, però podem assegurar-li que vostè pot operar amb total tranquil·litat i seguretat si tria qualsevol dels diferents mètodes de pagament que oferim al nostre web.

Tot el procés de pagament electrònic es realitza en servidors amb connexió xifrada SSL. Vostè pot pagar mitjançant Paypal o amb targeta de crèdit / dèbit. En tots dos casos abandonarà momentàniament la nostra web, de manera que la seva connexió estarà segura en una passarel·la de pagament, certificada per Paypal en el primer cas i per Redsys en el segon cas.

 

Utilitzant Visa / Mastercard

Pot realitzar el pagament de les seves compres utilitzant qualsevol targeta bancària visa o mastercard de qualsevol entitat bancària, amb la seguretat de la nostra passarel·la de pagament SSLL. Aquesta forma de pagament no té cap recàrrec.

 Utilitzant Transferència bancària

Des de la data de la comanda, l'Usuari pot efectuar el pagament de la seva comanda mitjançant transferència bancària en un termini de 2 dies naturals. L'Usuari rebrà el número de compte per efectuar la transferència bancària a l'seleccionar aquesta forma de pagament rebrà una confirmació l'adreça de correu electrònic que hagi indicat en el procés de compra. En cas de no rebre el correu electrònic, es recomana que l'Usuari revisi la seva carpeta de correu no desitjat.

Si l'Usuari efectua el pagament en el termini de 2 dies naturals, la seva comanda serà tramitat i enviat a les següents 24 hores. En cas contrari, la comanda serà cancel·lat. Aquesta forma de pagament no té cap recàrrec.

 

Utilitzant Pagament Contrareemborsament

 

· Import màxim de la comanda: 1.000 €.

· Disponible per a comandes amb destinació a Espanya Peninsular.

· Cost addicional de el 3% sobre el preu de la compra, amb un mínim de 15,00 € en concepte de gestió.

· Pot tenir una sola comanda contra reemborsament actiu. No podrà fer una segona comanda fins que el primer no hagi estat lliurat.

· Tingueu preparat l'import exacte de la teva compra. El repartidor de l'agència pot no portar canvi i li lliurarà la seva comanda únicament després d'abonar l'import d'aquest.

 Utilitzant Paypal

A la nostra web podrà seleccionar com a mètode de pagament Paypal, aquesta forma de pagament comporta un recàrrec de el 3% de l'import de la seva comanda.

Utilizant Bizum

A la nostra web podrá seleccionar com metode de pagament Bizum (pagament per móvil),aquesta forma de pagamente no té cap recarrec.