Enviament de la comanda

• Els terminis de lliurament oscil · len entre les 24 i les 72 hores a elecció de client. No podem garantir aquests terminis de lliurament, si bé intentem que les empreses de transport els compleixin sempre que sigui possible. En poblacions rurals allunyades de nuclis urbans no és possible garantir en cap cas el lliurament en 24 hores.

• Els terminis de lliurament dependran de la disponibilitat de cada producte, la qual es troba indicada en tots i cadascun dels productes oferts. En les comandes que incloguin diversos articles es farà una única tramesa i el termini de lliurament es correspondrà amb l'article el termini de lliurament sigui més gran.

• El client disposarà de 24 hores per comprovar la integritat de tots els components de la comanda i per comprovar que s'inclou tot el que deu en els productes inclosos. Passades aquestes 24 hores es donarà per acceptat l'enviament i no s'acceptaran reclamacions per desperfectes o fallades amb l'enviament. 

• Es considerarà lliurat una comanda quan sigui signat el rebut de lliurament per part de client. És en les pròximes 24 hores quan el client ha de verificar els productes a la recepció dels mateixos i exposar totes les objeccions que puguin existir.

• En cas de rebre un producte danyat pel transport ha de contactar pel mitjà que vostè esculli dins de les primeres 24 hores per poder reclamar la incidència a l'empresa de transport. De la mateixa manera és convenient deixar constància a l'empresa de transport:

o Seur: 902 10 10 10

Recollida de la comanda

Si vostè tria l'opció de recollida a botiga prepararem la seva comanda en el mateix dia i podrà retirar a les 2 hores (sempre que el producte aquest en estoc a la nostra botiga física, en cas contrari la recollida es realitzarà en un termini de 48 / 72 h o, si no a l'rebre un avís de la nostra part) d'haver realitzat la comanda, de tota manera rebrà un correu o trucada de confirmació per avisar-li.